Sfaturi despre cum să-ți bați nevasta: "Putem să folosim şi o rangă"

Postul TV Al-Nas a reluat o problemă mai veche a comunităţii musulmane, şi anume pedepsirea nevestei cu bătaia. Cum bărbații nu au nicio problemă cu această practică, pentru că aşa a lăsat scris Profetul, nici femeile nu se prea opun.  Moderatorul emisiunii a reluat fragmentul video din 2010, intrebându-şi invitatul dacă s-a schimbat ceva în pedeapsa aplicată nevestelor. Raspunsul a fost simplu: Nu, relatează jurnalul.ro.

Vă vine să credeţi, spune moderatorul, femeile europene caută în bărbaţii lor elementul protectiv, care să le apere. Da, spune clericul, nu contează, ce trebuie să ştiţi este că Allah a binecuvantat femeile cu bătaia. Cu bătaia? Le-a onorat cu bătaia? Cum e posibil asa ceva, intreaba moderatorul.Da, zice clericul, profetul Muhammad a spus "bate-o, dar nu-i lasa semne si n-o face urata". Iata cum o onoreaza, spune profetul. De exemplu, daca o bati, nu-i da in fata, o strici. Daca o bati, n-o injura. O bati s-o disciplinezi, nu s-o faci de rusine. N-ai voie s-o ranesti, sa-i rupi oasele, sa-i scoti dintii sau sa-i ranesti ochii. Exista o eticheta in a-ti bate nevasta. N-o poti face, asa, oricum. Un barbat niciodata sa nu-si ridice mana sus cand isi bate nevasta, intotdeauna de la piept. Toate lucrurile astea onoreaza femeia. Are nevoie de disciplina. Cum s-o disciplinezi daca nu prin bataie?

Cu ce s-o bata, intreaba moderatorul, poate sa foloseasca si un obiect, o ranga?

Stiti, atunci cand o bate, spune clericul, barbatul nu trebuie sa-i lase semne. Dar poate folosi si un obiect, nu-i problema. Doar sa n-o loveasca prea tare. Dar sa stiti, bataia nu este privita decat ca ultima alternativa si este permisa numai intr-un singur context. Atunci cand nevasta refuza sa se culce cu el. Trebuie sa inceapa cu amenintari si mici corectii fizice. Insa barbatul nu are voie sa-si bata nevasta pentru bautura sau mancare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel