Șerban Huidu arată cine este vinovat pentru decesul lui Adrian Iovan

Șerban Huidu
Șerban Huidu

Șerban Huidu consideră că vinovat de drama lui Adrian Iovan, pilotul decedat în accidentul aviatic care a avut loc luni seară în Munții Apuseni, este nimeni altul decât statul. 

Fostul "Cârcotaș" susține, într-o postare pe blogul personal, că Adrian Iovan este doar o victimă a unei "societăți bolnave și a unei decizii injuste a statului", deoarece pilotul a fost nevoit să muncească după ce a ieșit la pensie pentru a-și putea crește băiatul.

Iată ce a scris Șerban Huidu pe blog:

"Adrian Iovan si adevarata sa drama.

Nu as vrea sa comentez prea mult despre domnul Iovan si soarta cruda pe care a avut-o! Las bocitoarele tablodizate sa ifi faca treaba si ii spun si eu laolalta cu altii: Respect!

Despre altceva ar fi interesant de vorbit aici, cum o societate bolnava si o decizie injusta a statului a lasat practic fara viata un om! S-a scris ca dupa recalcularea pensiei “chiaburul” Iovan, care avea 15000 de lei pensie, a ajuns cu ea la 1900 de lei. Pentru un om care a contribuit toata viata activa cu leafa sa de pilot la bugetul de stat, suma pare o gluma!

Si uite asa, pentru baiatul lui, Adrian Iovan s-a vazut nevoit sa munceasca si la pensie, fapt ce i-a fost fatal! Vedeti cum se leaga lucrurile? Vedeti cine e vinovat de moartea lui? Statul, care prin sistemul de pensii, a “recalculat” un venit, pentru care pilotul Adrian Iovan a contribuit cu impozitul pe salariul sau, reducandu-l de aproape 10 ori!

Cam asta se intampla in tara lui Papura Voda cel viteaz: “sa se dea cate o paine sa ajunga la toti!” Va aduceti aminte refrenul copilariei noastre?E iar la moda iar! Guvernul usl-ist abia astepta sa mai ia niste masuri populiste gen “egali si saraci” in loc sa incercam sa ajungem “egali dar bogati”!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel