EXCLUSIV  Bulai, dezvăluire despre alegerile în două tururi: "Ei lucrează împreună"

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Alfred Bulai a vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre alegerile anticipate și alegerea primarilor în două tururi.

"O problemă care apare cu adevărat nu este asta cu alegerile anticipate, ci chestia cu primarii. Nu atât alegeri anticipate. Alegerile anticipate nu dau șansa decât la o mică parte. Mai mult de un sfert din Parlament nu-și doresc, pentru că nu au de ce. Nu au de ce să se complice într-o ecuație electorală când nu au nicio certitudine de câștig", a declarat Alfred Bulai, în exclusivitate pentru DC News. 

Orban și Iohannis lucrează împreună

"La primari bătălia e mai mare, pentru că există două curente. Orban și Iohannis lucrează împreună. Ei vor să nu fie două tururi, în primul rând că nu sunt oamenii lui Orban cei care sunt primari. Nu moare de dragul lor, dar nu poate să le zică asta, evident. În al doilea rând, PSD și PNL sunt dezavantajate. UDMR și toată lumea nu e avantajată de două tururi", a adăugat.

O serie întreagă de manevre

"Sigur că se vor încerca o serie întreagă de manevre ca toată lumea să fie mulțumită. Teoretic, dacă se pune problema să se facă două tururi, deși probabil o să cadă la Curtea Constituțională, că e o modificare care se face rar înaintea alegerilor, dacă vrea Curtea, dacă nu vrea, aici nu putem știi, atunci sigur că o schimbare importantă pe scena politică, pentru că sunt multe primării. Repet, chestiunea este discutabilă, iar asta va însemna o furtună pe scena politică. Poate să fie falsă", a mai spus Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel