S-a deschis Centrul de Zi pentru Recuperarea Copiilor cu Dizabilităţi

copii-dizabilitati
copii-dizabilitati

"Centrului de Zi pentru Recuperarea Copiilor cu Dizabilităţi" s-a deschis miercuri în cadrul Complexului de Servicii Sociale Comunitare „Sfânta Maria” din Bucureşti.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Sindrom Down de către World Vision România şi Consiliul Local al Sectorului 5 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

În cadrul complexului „Sf. Maria”, funcţionează deja Centrul Maternal şi Centrul de Zi pentru copiii cu vârste între 6 luni şi 4 ani ce oferă servicii sociale specializate în scopul prevenirii separării copilului de familie. Înfiinţarea acestor centre a fost posibilă graţie parteneriatului de succes între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protectia Copilului Sector 5 şi World Vision România. Deschiderea Centrului de Zi pentru Recuperarea Copiilor cu Dizabilităţi vine să completeze paleta de servicii sociale specializate în scopul prevenirii separării copilului de familie.

Acesta este primul serviciu de recuperare pentru copii cu dizabilităţi din sectorul 5 al Capitalei şi vine să completeze continuumul de servicii sociale oferite de World Vision şi DGSASPC Sector 5.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel