Scenariu EXPLOZIV pentru liberali: Ludovic Orban primar, Rareş Bogdan premier

Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareș Bogdan și Ludovic Orban

Analistul Ion Cristoiu a reiterat o ipoteză spectaculoasă, lansată de Val Vâlcu la începutul lunii decembrie, cu privire la ce s-ar putea întâmpla în politică în 2020. Astfel, Ludovic Orban ar putea candida la primăria Capitalei, în timp ce la Palatul Victoria ar putea fi promovat Rareş Bogdan. 

„Sunt argumente politice solide (pentru candidatura lui Orban la locale). La ora actuală marea problemă a PNL la locale este USR. Principala bătălie care se va duce va fi Primăria Bucureştiului, câştigarea primăriei de un partid va avea un efect devastator, uriaş, asupra întregului mediu politic. PNL are o problemă, trebuie să îl contracareze pe Nicuşor Dan, care nu poate fi contracarat decât printr-o candidatură spectaculoasă de genul Ludovic Orban", a spus Ion Cristoiu la Antena 3. 

"Funcţia de primar, mai sigură"

"Orban şi-a dorit întotdeauna această postură de primar, a şi candidat. Funcţia de primar e mult mai sigură decât cea de premier, pentru că 4 ani e foarte greu de presupus că vei pica. Ai o sumă uriaşă de bani la dispoziţie. Şi o imagine mediatică foarte puternică. Este o trambulină pentru funcţia de Preşedinte mult mai mare decât cea de premier.
Cred că se va face o rocadă, Rareş Bogdan premier şi Orban la primărie", a mai zis Cristoiu. 

Scenariul, avansat prima dată de Val Vâlcu 

La începutul lunii decembrie, jurnalistul Val Vâlcu avansa acest scenariu. Potrivit jurnalistului, astfel s-ar rezolva atât problema candidatului la primăria Generală cât şi problema alegerilor anticipate. 

"Cine mai are experiență în Primăria București, a fost viceprimar, candidat la Primărie, stopat de DNA? Ludovic Orban! Ar rezolva ambele probleme: și Primăria Generală, și anticipatele. Anunțul candidaturii la alegerile locale, pentru Primăria Capitalei ar veni cu o motivație, cu un fundament ideologic: demisionez ca să declanșez procedura pentru anticipate și ca să fiu candidat unic al Dreptei politice la București, pentru Primăria Generală.", propunea Val Vâlcu.

VEZI ŞI Strategia prin care PNL câștigă TOT, pas cu pas. Propunerea explozivă a lui Val Vâlcu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel