Urmărește emisiunea live


Scandal uriaș în PNL. Lider exclus, citat din șefa DNA pentru un adversar politic

Copreședintele executiv al PNL Cluj, Mihai Seplecan, a fost exclus, vineri din PNL. El riscă să piardă și funcția de consilier județean și cea de președinte al Consiliului Județean Cluj. 59 de persoane au votat pentru excluderea lui din PNL. Nu a fost niciun vot împotrivă. 

Mihai Seplecan a făcut un scandal de proporții după ce Biroului Politic Judeţean al PNL a votat excluderea sa din partid. El a sărit la gâtul senatorului Marius Nicoară, despre care a spus: "Marius Nicoară spunea săptămâna trecută că voi fi sancţionat şi ulterior exclus. Se vede abuzul pe care îl face pentru că nu există un regulament şi coduri aprobate de Biroul Naţional la statutul PNL. Toate aceste demersuri care s-ar putea face ar trebui facute dacă la statut ar exista un regulament", potrivit citynews.ro

[citeste si]

"Nu ştiu cui îi este mai frică, mie sau lui Marius Nicoară. Aştept adresa în scris să vedem dacă îşi asumă decizia de a-mi aduce la cunoştinţă că am fost exclus din partid, ştiind că nu există prevederi statutare şi legale. Şi nu cred că Daniel Buda va ţine piept şi va semna adresa prin care mi se va aduce la cunoştinţă că am fost exclus", a mai spus Mihai Seplecan.

Război total Seplecan-Nicoară

Liberalul susține că atunci când va primi adresa în scris, va depune plângere penală. Problema lui Mihai Seplecan este în continuare Marius Nicoară. El a amintit, din nou, de dosarul penal pe care acesta îl are Marius Nicoară pentru că a condus sub influenţa alcoolui, episodul "porno" din Parlament şi problemele din perioada în care a condus CJ Cluj. Mihai Seplecan a mai spus că este şi membru al Biroului Naţional al PNL şi tebuie să fie exclus de acest birou: "Şi dacă ar exista o astfel de procedură, eu am dreptul să contest decizia. Abia atunci, dacă voi pierde, voi fi exclus din PNL. Dar asta nu înseamnă că îmi pierd şi mandatul de preşedinte al CJ. Legea s-a schimbat". Mihai Seplecan a continuat prin a spus că rămăne în partid și că este unul din candidații interni la Primăria Clujului. 

Citat din șefa DNA pentru Nicoară

"Eu am venit să fac curăţenie în politică şi administraţie. Şi îi transmit un mesaj domnului Nicoară: aşa cum a spus Laura Codruţa Kovesi <>", a conchis Mihai Seplecan.

Controversata poziție a lui Mihai Seplecan

Reacția copreședintelui PNL este una ciudată în condițiile în care recent a anunțat, printr-un  comunicat de presă, că: "La fel ca și domnul Oprea sunt omul legii, vertical și de cuvânt. (...) În 2016 voi fi primarul municipiului Cluj-Napoca cu suținerea și sprijinul celor cărora le place genul de politică pe care îl propun: onest, vertical, în interesul cetățenilor, fără hoții și fără partipriuri politice. Voi fi primarul muncipiului Cluj-Napoca cu sprijinul și susținerea vicepremierului Gabriel Oprea și a UNPR", potrivit presei locale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel