S-a inventat spray-ul cu care te poţi îmbăta fără să bei

spray del alcohol
spray del alcohol

Designerul francez Philippe Starck şi omul de ştiinţă franco-american David Edwards au creat un mic spray aerosol care permite utilizatorilor să se îmbete fără a se confrunta cu efectele nefaste ale consumului de alcool. Acest spray a fost prezentat în cadrul unei expoziţii la Paris.

Denumit 'Wahh Quantum Sensations', acest micuţ spray este comercializat pentru suma de 20 de euro şi are dimensiunile unui ruj. O singură pulverizare este suficientă pentru a resimţi o stare de ebrietate de câteva secunde, conform creatorilor săi.

O pulverizare eliberează 0,075 ml de alcool, cantitatea minimă necesară pentru a declanşa senzaţia de ebrietate, fără riscul de a creşte alcoolemia. Un pahar de alcool conţine între 40 şi 60 ml din această substanţă. Este astfel nevoie de 1.000 de pulverizări pentru a ajunge la efectul unui pahar de alcool.

"Ideea este să te simţi bine fără riscul de a te simţi apoi rău. Wahh este o alternativă care propune ideea de ebrietate fără efectele sale nocive", comentează Philippe Starck.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel