Ronaldo, One Man Show în Portugalia - Irlanda. Două goluri decisive, a ratat penalty, a lovit cu pumnul un adversar / VIDEO

Portugalia și Irlanda au jucat un meci dramatic în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Cristiano Ronaldo a întors tabela în minutele 89 și 96, aducând victoria Portugaliei, scor final 2-1.

De asemenea, starul portughez a ratat un penalty în prima repriză. Un alt moment controversat s-a consumat înainte să execute lovitura de pedeapsă.

În timp ce își așeza balonul la punctul cu var, irlandezul Dara O'Shea i-a mutat balonul cu piciorul, fapt care l-a înfuriat teribil pe căpitanul naționalei Portugaliei. Cristiano Ronaldo s-a dus către adversar și l-a lovit cu pumnul. Arbitrul nu a avut nicio reacție.

VIDEO

Portugalia a învins naționala Irlandei, printr-o dublă a aceluiași Cristiano Ronaldo, care a întors dramatic tabela în ultimele minute ale partidei.

Cine l-a convins pe Ronaldo să revină la Manchester United

Relaţia privilegiată dintre Cristiano Ronaldo şi fostul antrenor al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a fost "cheia" revenirii portughezului la echipa engleză în această vară, a dezvăluit miercuri fotbalistul care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur.

"Sir Alex Ferguson este ca un părinte fotbalistic pentru mine. M-a ajutat mult, m-a învăţat multe lucruri, iar în opinia mea, desigur, a avut un rol mare datorită relaţiei pe care o avem, ţinem mereu legătura şi este un om incredibil. Îmi place foarte mult şi pentru mine el a fost cheia principală ca să vin la Manchester United", a declarat Ronaldo pentru site-ul clubului.

Cristiano Ronaldo s-a întors după 12 ani pe Old Trafford


Ronaldo s-a despărţit de Juventus pe data de 27 august şi s-a întors după 12 ani pe Old Trafford, la echipa unde a devenit o vedetă şi unde a lucrat cu tehnicianul scoţian.

Atacantul, care în februarie va împlini 37 de ani, a spus că vrea "să scrie istorie" cu United şi a adăugat că plecarea sa de la Juventus a fost "cea mai bună decizie" pe care a luat-o. 

Trofeele obținute de Cristiano Ronaldo în cariera sa

Cristiano Ronaldo a câştigat aproape 30 de trofee majore în cariera sa, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA, şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia.

Ronaldo marcat 118 goluri în 292 de apariţii în timpul primului său mandat la Manchester United. Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester este un lucru pe care toată lumea de la club îl aşteaptă cu nerăbdare. "Cristiano a fost o legendă a acestui club. Este cel mai mare jucător din toate timpurile dacă vreţi părerea mea", a declarat antrenorul lui United, Ole Gunnar Solksjaer, care a fost coechipier cu portughezul între 2003 şi 2007.

Starul portughez ar putea juca pentru Manchester United în meciul de campionat de pe data de 11 septembrie cu Newcastle United, de acasă.

CITEȘTE ȘI Star de la Manchester City, acuzat de violuri, arestat de polițiști. A fost pus sub acuzare și va apărea vineri în fața instanței

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel