Star de la Manchester City, acuzat de violuri, arestat de polițiști. A fost pus sub acuzare și va apărea vineri în fața instanței

Benjamin Mendy (27 ani) a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare de poliție! 

Fundașul de la Manchester City este investigat în patru cazuri de viol și unul de asalt sexual, conform The Athletic.

Suspendat și pus sub acuzare

„Manchester City poate confirma că în urma faptului că a fost pus sub acuzare de poliție astăzi, Benjamin Mendy a fost suspendat și pus sub investigare. 

Chestiunea este subiectul unui proces legal, iar clubul nu poate face alte comentarii până procesul nu este încheiat”, a anunțat clubul Manchester City, într-un comunicat. 

Ce spune poliția despre investigația aflată în desfășurare

'Cheshire Constabulary a fost autorizată de Serviciul de Urmărire Penală al Coroanei pentru a acuza un bărbat în legătură cu acuzații de asalt sexual. 

Benjamin Mendy, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat în patru cazuri de viol și unul de agresiune sexuală. Acuzațiile au legătură cu trei plângeri formulate de persoane cu vârsta peste 16 ani și s-ar fi petrecut în perioada octombrie 2020 - august 2021. Mendy, din Prestbury, a fost dus în custodia poliției și va apărea la Magistratura Chester vineri, 27 august. 

Vrem să le reamintim tuturor că procedurile penale împotriva lui Mendy sunt în plină desfășurare, iar el are dreptul la un proces corect', scrie în comunicatul poliției. 

Cristiano Ronaldo, la un pas de o 'mare trădare'. Cu ce super-echipă ar urma să semneze / VIDEO

Cristiano Ronaldo nu s-a înțeles cu Juventus pentru prelungirea contractului care expiră vara viitoare. Starul portughez ar fi în tratative cu Manchester City.

Cristiano Ronaldo și-a îndemnat impresarul să-i caute echipă. Potrivit Corriere dello Sport, agentul său, Jorge Mendes, ar fi demarat tratative cu oficialii lui Manchester City. Antrenorul lui City, Pep Guardiola, caută un atacant, după ce transferul lui Harry Kane a intrat în impas. În acest moment, Pep are doi atacanți în echipă, Ferran Torres și Gabriel Jesus.

Cristiano Ronaldo este o legendă la rivala Manchester United

Ar fi o trădare de proporții dacă Ronaldo va semna cu City ținând cont că portughezul a evoluat 6 sezoane la rivala din oraș, Manchester United, acolo unde a devenit cunoscut, și pentru care a marcat 118 goluri în 292 de meciuri. (VEZI VIDEO AICI).

Ronaldo nu va ajunge la Real Madrid

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, nu a luat în calcul un transfer al lui Ronaldo la Real Madrid. 'Cristiano este o legendă pentru Real Madrid și se bucură de respectul și dragostea mea. Dar nu am luat în calcul transferului. Mergem înainte', a scris antrenorul de la Real Madrid, pe contul său de Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel