Românul celebru care a invadat Marea Britanie are probleme

spirescu
spirescu

Victor Spirescu, tânărul român care a "invadat" pe 1 ianuarie 2014 Marea Britanie și intens mediatizat de tabliodele britanice, se confuntă deja cu probleme.

După ce, în prima zi de la sosirea sa în Regat, Victor Spirescu a schimbat câteva cuvinte cu un europarlamentar britanic și a devenit vedetă în contexul polemicilor din Marea Britanie privind românii şi bulgarii care ar fi putut veni în ţară după eliminarea restricţiilor pe piaţa muncii, iar din a doua zi deja era angajat la spălătoria unei benzinării, iată că, în prezent, tânărul plin de speranțe întâmpină dificultăți.

Potrivit ziarului The Times, Spirescu a fost concediat de patronul spălătoriei de mașini din Biggleswade (comitatul Bedfordshire), după doar câteva zile de muncă, scrie hotnews.ro.

În timp ce patronul spălătoriei susține că l-a concediat pe român pentru că acesta vorbea frecvent la telefon în timpul serviciului, tânărul afirmă că motivul concedierii a fost expunerea mediatică intensă.

Pe lângă faptul că la sosirea sa în Marea Britanie pe 1 ianuarie, pe aeroportul Luton din nordul Londrei se aflau nenumărate televiziuni și reporteri din presa scrisă și a vorbit și cu parlamentarul laburist Keith Vaz, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Interne din Camera Comunelor, Victor Spirescu a devenit subiect și al unor articole ulterioare în care se semnala că tânărul și-a bătut în 2010 prietena pe care o avea la acea vreme și ar fi fost și condamnat la 35 de zile de închisoare și amendat.

Vlad Spirescu recunoaște fapta, dar spune că s-a schimbat.

"Este o poveste reală. Dar totul ține de trecut. A fost acum patru ani. Viața mea s-a schimbat. Sunt o persoană mult mai bună acum", a spus el, pentru Telegraph.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel