Românii, ofertați cu 5.000 de locuri de muncă în Marea Britanie

bucatari
bucatari

În pofida faptului că ridicarea de la 1 ianuarie 2014 a restricțiilor tranzitorii impuse românilor și bulgarilor pe piața muncii din toate statele Uniunii Europene a constituit subiect de prima pagină pentru numeroase publicații apărute miercuri în Marea Britanie, firmele din această țară oferă încă din prima zi a acestui an 5.000 de locuri de muncă pentru români.

Potrivit Daily Mail, românii au posibilitatea să-și aleagă încă din prima zi a anului 2014 un loc de muncă în Marea Britanie, scrie Agerpres.

Publicația menționează că aproximativ 5.000 de locuri de muncă sunt prezentate pe portalul românesc Tjobs.ro, care își propune să ajute cetățenii români să-și găsească un job în statele din Europa Occidentală. Din cele 5.000 de locuri de muncă oferite de firmele britanice, 4.896 de locuri de muncă au fost anunțate ca fiind disponibile în Anglia, 80 în Irlanda de Nord, 24 în Scoția și 20 în Țara Galilor.

Majoritatea posturilor oferite sunt de bucătari, șoferi de taxi, asistenți medicali și doctori, lucrători în construcții, îngrijitori pentru bătrâni și chiar de dansatoare în cluburile de striptease, iar cunoașterea limbii engleze "nu este necesară", după cum specifică anunțurile.

Nu numai Marea Britanie a oferit locuri de muncă pentru români, ci Austria - 245 de posturi, Belgia - 25, Franța - 591, Germania - 2.055, Luxemburg - 50, Malta - 95, Spania - 130 și Olanda - 214.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel