România, gazda Campionatului European de volei feminin din 2021. Susţinere

CEV susţine organizarea în România a Campionatului European de volei feminin din 2021.

Confederaţia Europeană de Volei susţine organizarea în România a Campionatului European de volei feminin din 2021, preşedintele Aleksandar Boricic întâlnindu-se la Bucureşti cu reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sportului şi Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Preşedintele Federaţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan, a declarat, vineri, pentru Agerpres, că România, care urmează să organizeze CE 2021 alături de Serbia, Croaţia şi Bulgaria, a depus candidatura, un răspuns urmând să fie transmis de CEV în cursul zilei de marţi, 23 ianuarie.

'Şansele sunt foarte mari pentru că avem susţinerea conducerii CEV. Domnul Boricic a fost aici, a discutat cu oficialităţile şi a primit un răspuns pozitiv. Noi am trimis cererea de candidatură, iar CEV urmează să ne dea marţi un răspuns oficial. Tot atunci vom primi şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească România. Ulterior, Guvernul va trebui să trimită o scrisoare de garanţie către CEV', a spus Vişan.

Conform unui comunicat de presă remis Agerpres, preşedintele Confederaţiei Europene de Volei, sârbul Aleksandar Boricic, a declarat la Bucureşti că vrea să readucă România în topul ţărilor care organizează competiţii internaţionale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel