România, campionatul mondial de handbal. Ambros Martin: Asta ne-a PARALIZAT

Selecționerul naționalei feminine de handbal a României, spaniolul Ambros Martin, a declarat că poate gândul la calificare a paralizat echipa României, învinsă surprinzător de Cehia, luni, în optimile Campionatului Mondial din Germania.

Ele (cehoaicele, n. red.) au jucat foarte simplu și nu au renunțat niciun moment. Poate noi am fost prea motivați și gândul la calificarea în faza următoare ne-a paralizat, a spus ibericul, citat de site-ul Federației Internaționale de Handbal.

Michaela Hrbkova a marcat golul victoriei Cehiei, în ultimele secunde de joc, calificarea în sferturile de finală fiind o premieră pentru Cehia la un Mondial. România a condus cu 25-22, dar apoi a primit patru goluri la rând și nu a reușit să evite înfrângerea.

Nu știu cum am reușit. Am făcut pas cu pas și am fost foarte bine pregătite pentru ultima fază a meciului. Este mai mult decât ne așteptam, a declarat Alena Setelikova.

Toată lumea e șocată — și noi suntem, dar într-un mod pozitiv. Nu am mai fost până acum într-un sfert de finală și se vom bucura de fiecare secundă, a spus, la rândul său, Iveta Luzumova.

Marketa Jerabkova, autoare a 7 goluri, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciului.

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 și 2016, a reușit 13 goluri pentru echipa României, fiind a doua în clasamentul marcatoarelor la CM 2017, cu 42 de goluri (5 jocuri), după slovena Ana Gros, 43 de goluri (6 jocuri), relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel