România ar putea găzdui meciurile reprezentativelor naționale ale Ucrainei. Anunțul FRF

Foto: Federaţia Română de Fotbal
Foto: Federaţia Română de Fotbal

Războiul are consecințe si asupra fotbalului. Ce a anunțat Federația Română de Fotbal. 

Nici fotbalul nu a scăpat de consecințele conflictului din Ucraina. Campionatul Ucrainei a fost suspendat, iar naționalele țării nu au cum să-și mai dispute meciurile programate pe teren propriu. Federația Română de Fotbal a anunțat ca va oferi tot sprijinul necesar în condițiile date, pentru ca viitoarele partide de fotbal să se desfășoare în România. Astfel, țara noastră ar putea găzdui meciurile naționalelor Ucrainei.

Având în vedere decizia UEFA în ceea e privește meciurile reprezentativelor naționale ale Ucrainei, faptul că acestea vor fi nevoite să dispute partidele de pe teren propriu în străinătate, Federația Română de Fotbal a informat oficial Federația de la Kiev că e dispusă să acorde tot sprijinul necesar astfel încât partidele să se poată desfășura pe teritoriul României. Decizia FRF este pe termen nelimitat, indiferent de perioada de valabilitate a hotărârii anunțate de forul de la Nyon”, a mai transmis FRF într-un comunicat.

Reamintim ca săptămâna trecută, în Elveția, UEFA a decis ca naționalele Ucrainei să-și dispute partidele programate pe teren propriu, pe teren neutru.

Fotbaliştii străini de la Dinamo Kiev şi Şahtior Donetsk au ajuns în România

”Prin vama Albița, au intrat în România jucătorii străini legitimați la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk, însoțiți de familii. Aceștia au fost preluați de autocarul Echipei Naționale și vor fi transportați la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Luni, vor decola spre casă.

Printr-o acțiune comună cu Federația din Ucraina și cea din Republica Moldova, Federația Română de Fotbal, cu sprijinul autorităților din țara noastră, a reușit să aducă în România jucătorii străini de la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk.

Grupul format din 42 de persoane, fotbaliștii și familiile acestora, a intrat în România la miezul nopții și a fost așteptat de autocarul echipei naționale a României, care îi va transporta la baza tricolorilor de la Mogoșoaia. Luni, 28 februarie, aceștia vor decola spre țara natală”, mai anunță FRF. 

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost prezent la punctul de frontieră Albița, pentru a-i prelua pe fotbaliștii refugiați.

Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel