România a învins Serbia, în preliminariile Campionatului European 2012

Echipa naţională de handbal feminin a României a învins, sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, reprezentativa similară a Serbiei, cu scorul de 21 la 19, în a patra partidă din preliminariile Campionatului European.

Autor: Romulus Bălăşoiu

Serbia a fost echipa dominantă în primul sfert de oră, în care tricolorele şi-au intrat mai greu în ritm, dar până la urmă au reuşit să preia conducerea.

La reluare, în poartă a intrat Talida Tolnai, care a reuşit cu câteva parade să-şi motiveze coechipierele,după un contraatac al Adei Nechita. Serbia a fost însă greu de depăşit, la fiecare efort al tricolorelor de a se detaşa revenind rapid.Miza ocupării primului loc în grupă a crescut tensiunea cu fiecare minut, fiecare reuşită a handbalistelor românce fiind aplaudată cu frenezie de suporteri.

Cu cinci minute înaintea finalului, tabela arăta egalitatea, cu momente din ce în ce mai dramatice în joc, informează Mediafax.

Sârboaicele au luptat pentru fiecare minge, chiar dincolo de limita regulamentului, dar nu au putut învinge, România câştigând cu 21-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel