EXCLUSIV  Roman (PNL) îl spulberă pe Cioloș după lovitura dată lui Cazan. Face liderul PLUS mutările în Guvern?

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Deputatul PNL Florin Roman reacţionează după declaraţiile lui Dacian Cioloş cu privire la Laurenţiu Cazan şi mutarea acestuia de la şefia IJJ Prahova la "munci administrative". 

Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenţiei jandarmilor din Piaţa Victoriei la mitingul din 10 august 2018, va fi retras de la conducerea IJJ Prahova și i se vor încredința responsabilități administrative, spune, pentru Mediafax, Dacian Cioloș, după o discuție cu ministrul de Interne, Lucian Bode.

”Am avut o discuție cu domnul Bode, pentru că a apărut și în spațiul public, și colegi din USR PLUS au ridicat întrebări. Am avut o discuție cu domnul Bode și am fost de acord amândoi că în urma a ceea ce s-a întâmplat de 10 august domnul Cazan nu ar mai trebui să aibă responsabilități la comandă operativă, pentru că modul în care s-a acționat atunci ridică probleme chiar și de etică profesională”, a declarat, pentru Mediafax, copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș.

VEZI ŞI USR - PLUS, răzbunare după doi ani. Cioloș anunță retragerea lui Cazan, coordonatorul jandarmilor din 10 august 2018

Florin Roman, reacţie acidă. "Nu înţeleg ce treabă are cu Guvernul"

"Eu sper că ai mei colegi din Guvern vor rezolva aceste probleme, pentru că astăzi am văzut o reacţie a dlui Cioloş cu privire la dl Cazan, de la IJJ Prahova, cum că acesta va fi pus la muncă administrativă. Şi nu înţeleg ce treabă are dl Cioloş cu treburile Guvernului, pentru că dânsul nu este membru al Guvernului. Este o decizie a ministrului de Interne, pe care dl Cioloş încearcă să o călărească. Din câte ştiu, dl Cioloş este europarlamentar, ar trebui să îşi vadă de treaba lui acolo. Nu e membru al Guvernului, nu are treabă cu ce decizii ia Guvernul", a reacționat Florin Roman, pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel