Roberta Anastase, pusă la colț de primarul Ploieștiului: Eu înţeleg că nu mă mai iubeşte. Nu m-o mai iubi, asta este, ce să facem? E cam jenant

Roberta Anastase
Roberta Anastase

Andrei Volosevici, primarul liberal al municipiului Ploiești, a lansat un atac dur la adresa senatoarei Roberta Anastase șefa PNL Ploiești, după ce aceasta a postat pe Facebook un mesaj în care afirma că a insistat pe lângă edil cu privire la construcţia unei creşe cu finanţare prin Ministerul Dezvoltării

Andrei Volosevici a catalogat drept ”jenantă” atitudinea şefei sale de partid:

”Pare că începe să devină un obicei aşa… jenant, pentru o persoană din spaţiul public – şi aici mă adresez doamnei senator Roberta Anastase – şi este jenant că pare că nu înţelege exact care-s creşele, care-s programele… Eu aş ruga-o elegant pe doamna să se informeze – ştiu că nu o pasionează foarte mult decât la nivel declarativ administraţia locală – dar după cum ştiţi, ieri am semnat nişte contracte, spun eu, importante: nişte copii din Ploieşti (…) vor merge o creşă nouă.

Niciodată doamna Anastase nu s-a rugat de mine ca să facem o creşă. În plus, ceea ce noi am pus oficial pe site-ul Primăriei, ieri, a fost altă creşă decât crede doamna. Concret, şi vorbim pe documente: în 8 iulie 2021, cu mult înainte să apară pe PNRR Programul cu creşele, Primăria municipiului Ploieşti a făcut solicitare către CNI cu corespondenţă care s-a aprobat, discuţia fiind purtată de nişte consilieri, nu de doamna.

Am depus toate documentele la CNI, am ţinut corespondenţă, am mers pe lista-sinteză, după care s-a aprobat. Ce s-a întâmplat? A apărut programul PNRR pe creşe. Nefiind bani la CNI, şi CNI-ul a mutat partea de creşe pe PNRR, dar noi eram anunţaţi că am reuşit să semnăm contractul pe Aleea Strunga. 8 iulie 2021.

Nu are nicio legătură cu povestea pe care o spune doamna senator – şi ruşinică, Roberta! – cu noua depunere, şi de fapt a fost depusă din decembrie de când a apărut programul pe PNRR şi care vizează o construcţie a unei creşe pe Cosminele. Eu înţeleg că nu mă mai iubeşte. Nu m-o mai iubi, asta este, ce să facem? Dar cinstit, totuşi un senator al României care dezinformează, e cam jenant. (…) Doamna senator, cu tot respectul, mai lăsaţi minciunile!”, a afirmat primarul Andrei Volosevici, într-o conferinţă de presă, vineri.

Mesajul din cauza căruia s-a aprins primarul Ploieștiului

”Mă bucur foarte mult că s-a ajuns în etapa semnării acestor contracte. Îmi aduc aminte ca am avut o discuţie cu ministru dezvoltării, Atilla Cseke, care mi-a atras atenţia ca Ploieştiul era printre puţinele municipii, dacă nu singurul, care nu aplicase pentru acest program naţional. Mi-a luat ceva timp sa îl conving pe primar ca e nevoie de creşe noi în Ploieşti şi ă acest program reprezintă o oportunitate. Ce să mai zic? Totul e bine când se termină cu bine!”, a scris Anastase, pe Facebook.

Criza apei calde din Ploiești. CJ Prahova alocă bani pentru CET Brazi

Consiliul Județean Prahova a aprobat 3 milioane de lei pentru lucrări la CET Brazi.

Consiliul Județean Prahova a aprobat, în cadrul ședinței de miercuri, 3 milioane de lei pentru lucrări la CET Brazi și pentru obținerea avizelor ISCIR la cazanele 2 și 5. . CET Brazi, aflat în proprietatea Consiliului Județean Prahova, deține mai multe cazane pentru încălzirea apei care ajunge în sistemul centralizat din Ploiești.

Singurul care funcționa până la 1 august a fost cazanul 2 (CAF-2).

Începând cu 1 august, operatorul Termoficare Prahova SA a sistat furnizarea apei calde, invocând motive tehnice. Reparațiile la CAF-2 ar fi adus, implicit, prelungirea avizului ISCIR, care expira la finalul anului.

În acest moment, contractul încheiat cu Termoficare Prahova SA de către ADI Termo Prahova, structură unde CJ Prahova deține controlul, este reziliat, scrie ziarulincomod.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel