Ridicarea mașinilor, afacere profitabilă

ridicarea masinilor
ridicarea masinilor

Ridicarea maşinilor parcate ilegal în Capitală le-a adus, anul trecut, încasări uriaşe firmelor angajate de administraţiile locale, chiar dacă 2011 a fost o perioadă de plină criză. Unii primari refuză, însă, încasările.

În plină criză, hingherii de maşini din sectoarele 1, 2, 4 şi 6 au avut încasări de 5 milioane de euro, anul trecut, după ce au ridicat circa 40.000 de autovehicule parcate ilegal, scrie Bussines Forum.

Dacă în sectoarele 3 şi 5 nu s-au ridicat deloc maşini, situaţia stă diferit în cazul firmei care s-a ocupat de tractarea automobilelor parcate ilegal din sectorul administrat de Andrei Chiliman.

Societatea a încasat, în 2011, în jur de un milion şi jumătate de euro. În sectorul administrat de Neculai Onţanu s-a adunat o sumă similară, pe când şoferii din sectorul 4, care au „călcat strâmb“, au plătit în jur de 700.000 de euro, iar cei din sectorul 6 aproximativ 1,35 milioane de euro.

În analiza făcută pe firmele care au ridicat maşini în Capitală, în 2011, se mai arată că din aceste sume s-au întors circa 290.000 de euro la bugetul local sectorului 1 şi 135.000 de euro în sectorul 6.

Mai mulţi şoferi, ale căror maşini au fost ridicate, au câştigat procesele împotriva firmelor şi administraţiilor locale, recuperându-şi banii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel