EXCLUSIV  Remaniere Guvern Dăncilă. Alexandru Arșinel: Ivașcu e un om care se zbate. Nu știu dacă e ascultat

Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel, marele și îndrăgit om și actor, a vorbit, la DCNews, despre ministrul care-l reprezintă în Guvernul condus de Viorica Dăncilă. 

”Ivașcu este un om care se zbate pentru ceea ce vrea să facă. A făcut un teatru, a făcut un al doilea teatru. Se zbate pentru artiștii de valoare, ca să-i ia în proiectele sale, să nu-i uite lumea. E un om cu preocupări serioase, e un tip serios. Nu știu în ce măsură poată să facă ceea ce vrea și nu știu în ce măsură e ascultat când propuneri anumite lucruri. Noi, managerii din țară, care activăm în cadrul instituțiilor noastre, nu suntem remunerați decât simbolic, în timp ce eu, ca manager, când angajez pe cineva, tratez cu el. Încă nu sunt rezolvate anumite lucruri, dar el are în față o responsabilitate foarte mare legată de multe lucruri care nu se rezolvă decât cu bani. Am încredere în dorința lui de a face” a spus actorul Alexandru Arșinel, la DCNews

Urmează remanieri și fiecare ministru poate fi vizat. Recent, ministrul Culturii, George Ivașcu, spunea că ”Am auzit şi eu ce se vehiculează în spaţiul public, dar aşa cum s-a transmis, cred că cel mai important este ca doamna premier să facă evaluarea, aşa cum s-a spus. Dânsa va decide ce membri ai Cabinetului rămân şi cine nu, inclusiv cu acel grup de lucru care s-a înfiinţat pentru urmărirea programului de guvernare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel