EXCLUSIV  Răzvan Cuc, avertisment despre USR-PLUS: "Semnale de alarmă foarte periculoase. Se creează mici monştri"

Facebook Dan Barna
Facebook Dan Barna

Razvan Cuc, membru al Partidului Social Democrat și fost ministru al transporturilor a vorbit despre modul în care imaginea politicienilor USR s-a alterat odată ce au ajuns la guvernare. 

„Acest regim USR-ist a început să își închipuie că este mai presus și decât justiția”, a spus Răzvan Cuc. 

„Dar sunt. Chiar sunt. Sau în rândul magistraților din nefericire sunt numeroase persoane care le îmbrățișează punctul de vedere. Am văzut decizia aceea mai mult decât ciudată a Curții de Apel Pitești care desființează, de la sine putere, legiferează, desființarea secției speciale. E o chestiune, ca și cum presa a hotărât să desființeze DIICOT-ul sau Parchetul General”, a adăugat analistul politic Bogdan Chiriac.

„Eu cred că astea sunt niște semnale de alarmă foarte periculoase și se creează niște mici monștri, pentru că oamenii ăștia ajung să creadă că pot face orice”, a Cuc

„Dar nu credeți că sunt creați? Mie așa mi se pare la doamna Armand, e clar deasupra legii. Am văzut că excelența sa, domnul vice prim-ministru și președinte USR, domnul Dan Barna, mi se pare că e deasupra legii, am văzut ce a apărut în presă dat de colegii săi liberali, cu câte un sac de bani la fiecare rudă a sa. Văd că domnul Drulă, succesorul dumneavoastră este deasupra legii, deci e multă lume în acest partid, să știți”, a enumerat Chirieac. 

"Băieţii din imaginea perfectă au început să îşi dea arama pe faţă"

„Știți ce se întâmplă? Eu am spus-o tot timpul și o să repet. Nu cred că trebuie să suferim noi, și vorbesc de populație în general, ca să ne dăm seama de incompetența lor. Dacă iei ca și entitate pe fiecare, în campania electorală păreau niște oameni de rând, niște oameni care mergeau cu rucsacul în spate, veneau cu trotineta, era o campanie de imagine foarte bine făcută, oamenii s-au identificat cu ei, au spus că vor veni ei și vor schimba, că PSD a fost și a făcut și nu știu ce. Imagine creată de toți angajații de prin administrațiile locale, care au ocupat locurile fie cele vacante, fie cele noi înființate de postaci. Știți cum era, imediat, hai în Piața Victoriei, hai acolo, hai acolo. Se dădea senzația că o mulțime de oameni ar îmbrățișa ideile lor. Acum oamenii au venit la putere, sunt oameni care au ocupat niște funcții, niște demnități, au bugete în mână, au guvernul lor, au prefecți, au tot. Și președintele. Sunt de sus în jos PNL, USR. Nu există să spunem că le-ar pune cineva bețe în roate. Nu! Numai că băieții din imaginea aia perfectă ușor, ușor au început să își dea arama pe față, că ei erau de fapt niște imagini foarte bine construite de PR. În momentul în care au dat piept cu realitatea și cu problemele administrative, ce să vedem? Vedem că Dan Barna, cum spuneați, cu rudele au făcut combinații pe fonduri europene. Unde sunt deontologii ăia care țipau și spuneau că nu vor penali în politică?”

„Deontologii erau de fapt presa dânșilor și aici cu toată dragostea vă spun, electoratul domniilor lor, de 10% - 15%, cred că este foarte mulțumit de ceea ce se întâmplă. Hashtagul din sectorul 1 nu este nemulțumit de gunoaie în fața caselor bogătanilor din Sectorul 1”, a adăugat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel