EXCLUSIV  Război în USR. Declarațiile care DEZVĂLUIE TOT: Strategia cu Cioloș

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos

Un conflict major pare a fi în USR. Mărul discordiei este lista pentru alegerile europarlamentare. Dacian Cioloș ar urma să fie primul pe lista USR, ceea ce a creat nemulțumiri printre membrii USR.

Din USR nu se vorbește despre acest conflict. Partidul se laudă cu cea mai transparentă metodă de selecție a candidaților pentru alegerile europarlamentare 2019. 

Recent, Radu Mihail, parlamentar USR de diaspora, spunea că ”Dacă vă uitați pe sondaje, USR cu partidul dlui Cioloș constituie o forță importantă, deja noi suntem pe la 13% și cu 10% de la Dacian Cioloș, 23%, dacă mergem împreună putem să creștem mai mult de 23%, deja vom fi mai mult decât semnificativ.” Astfel, parlamentarul USR a explicat că vor merge împreună pe listă la euparlamentare cu partidul lui Dacian Cioloș, sporind astfel șansele, după cum a explicat, printr-o alianță.

Vezi mai mult aici: EXCLUSIV USR, strategie devoalată. Mihail, ADEVĂRUL: De ce-și face Cioloș partid

Astăzi, Cosette Chichirău confirmă că strategia partidului e neschimbată. Parlamentara USR a afirmat ”Împreună facem mai mult decât separat. Din ce știu, dacă candidăm pe listă comună ar fi mai bine, asta spunea sondajul, asta era strategia”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel