Război în Primăria Sectorului 1. Fondator USB, actual membru PNL, atac la Clotilde Armand

Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand

Dan Podaru, unul dintre fondatorii "Uniunii Salvaţi Bucureştiul", precursorul USR, actualmente consilier local din partea PNL, o atacă pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, înainte de o şedinţă de Consiliu Local. 

”Astăzi, de la ora 15.00, vom avea o nouă ședință de Consiliu Local. Pe ordinea de zi se regăsesc, din nou, proiectele de hotărâre privind exercitarea dreptului la control al Consiliului Local al Sectorului 1 în vederea determinării cheltuielilor necesare pentru prestarea serviciului public de salubrizare pe raza teritorială a Sectorului 1 de către operatorul Romprest SA. Nu uitați că sunt peste 117 milioane de lei plus penalități de recuperat de la această companie - prejudiciul față de comunitatea locală. Așa cum recomandă Curtea de Conturi a României, ANRSC și cam toate instituțiile în cauză ale Statului Român.

Reamintesc că la ședința de săptămâna trecută anumiți lideri PNL au venit la mine în cabinet înaintea ședinței să scot aceste proiecte de pe ordinea de zi (sper să nu mai îndrăznească asta pentru că este infracțiune). N-am făcut-o, iar domniile lor s-au transformat în timpul ședinței de Consiliu Local în cei mai aprigi avocați ai companiei de salubritate. Apoi, consilierii PNL au votat împreună cu PSD și aceste proiecte n-au trecut (evident, să nu uităm cine a făcut acest contract păgubos în anul 2008, pe o perioadă de 25 de ani).

Astfel, vă invit să urmăriți ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 și modul în care consilierii aleși de Dvs. aleg să vă reprezinte.”, scrie Clotilde Armand pe Facebook. 

Dan Podaru, consilier local PNL, răspuns acid. "Îmi este profund ruşine"

"Dragă Clotilde, în condițiile acestor defăimări repetate, este greu să putem avea un parteneriat și să putem colabora acum sau pe viitor. Prezinți informații trunchiate. În toată Europa (și în Germania și Elveția) există contracte extinse pe perioade de 25 de ani sau peste iar, în România, un astfel de contract îl are chiar Apa Nova în București.

Explicația duratei unor astfel de contracte este una care are rațiuni economice (leasing, investiții, proiecte în desfășurare etc.).

Dezinformezi prin mesajele pe care le postezi. Nu există niciun fel de legătură între ceea ce transmitea Curtea de Conturi în trecut și actuala situație Romprest.

PNL și Consilierii săi locali nu pot vota decât lucruri legale și nu se pot transforma în instanțe de judecată sau în procurori. Rolul tău este cel de a fi un bun administrator și nu un procuror sau un inchizitor.

Îmi pare rau că am ajuns în situația de astăzi și îmi este profund rușine de lucrurile pe care le faci.”, scrie consilierul PNL, în replică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel