EXCLUSIV  Război FALS la locale? ȘTIRE despre CANDIDAȚI, spulberată și din PNL, și din PSD. ”Nici la mine în SAT, nici nicăieri!”

Un război la alegerile locale s-a încheiat înainte să înceapă, deci nu a existat. Îl infirmă și PSD, și PNL.

Astăzi a apărut știrea că Monica Anisie ar fi candidat PNL la alegerile locale la Sectorul 2 și s-ar lupta pentru Primărie cu Aurelian Bădulescu, proaspăt înscris în PSD Sector 2. 

Monica Anisie e dată, din nou, în cărți pentru Primăria Sectorului 2, din partea PNL, conform unor zvonuri vehiculate în presă. Contactată de dcnews.ro, ministrul Educației ne-a declarat că nu s-a schimbat nimic de la ultima discuție. ”Vă infirm știrea, nu candidez la nicio Primărie, nici la Sectorul 2, nici la mine în sat, unde locuiesc, nicăieri” ne-a declarat Monica Anisie. Întrebată despre aceste informații care se tot vehiculează cu privire la candidatura sa, ministrul a subliniat că nu știe de unde până unde apar aceste zvonuri: ”Vă spun foarte sincer”. 

De celaltă parte, se vehiculează că din partea PSD ar candida Aurelian Bădulescu, viceprimar al Municipiului București, care s-ar fi înscris în PSD Sector 2 și ar fi și susținut pentru a fi primar. Contactat de DCNews, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, ne-a declarat că nu are informații despre înscrierea lui Aurelian Bădulescu în PSD Sector 2. În același timp, a susținut că ”listele pentru alegerile locale nu sunt făcute”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel