Radu Voina: Cristina Neagu riscă să îşi încheie cariera la numai 22 de ani

cristina neagu
cristina neagu

Handbalista Cristina Neagu, desemnată cea mai valoroasă jucătoare de handbal din lume în 2010, este pe punctul de a-şi încheia cariera la numai 22 de ani, atrage atenţia selecţionerul României şi totodată antrenorul celor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina.

Potrivit selecţionerului Voina, Cristina Neagu a luat decizia de a se opera la umărul drept, fără a se consulta cu cei din conducerea clubului sau a Federaţiei Române de Handbal, o astfel de intervenţie chirurgicală fiind de natură să îi pună capăt carierei.

„Cristina e prost sfătuita şi există riscul să nu mai poată juca niciodată handbal. Dacă se operează, nu cred că va redeveni ce a fost căndva“, a declarat Voina, citat de Adevărul.

Sursa citată susţine că Neagu vrea să se opereze ca urmare a sfaturilor primite de la fosta antrenoare a celor de la Oltchim, daneza Anja Andersen.

„Neagu trebuie să forţeze puţin şi să joace. Doar dacă situaţia ei se agravează, să ia in calcul varianta unei operaţii. O intervenţie chirugicală ar face, probabil, ca ea să revină cel mai devreme în ianuarie 2012 şi va rata astfel Mondialele din decembrie. Trebuie să fie conştientă că ratarea unei astfel de competiţii îi poate scădea dramatic cota“, spune şi preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu.

Cristina Neagu n-a mai jucat pentru Oltchim din luna februarie a acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel