Radu Tudor: Ungaria este la mâna României, din punct de vedere energetic

Radu Tudor
Radu Tudor

Jocul la două capete al lui Viktor Orban începe să aibă efecte dezastruoase pentru Ungaria, spune moderatorul emisiunii Punctul de Întâlnire (Antena 3), Radu Tudor, pe blogul personal.

”Pentru că a devenit un etalon al dublei masuri, al intoleranţei şi populismului-extremist, lui Orban a inceput să i se înfunde. Cum era previzibil. Joci la două capete? Rămâi pe drumul dintre ele… Se duce la Washington să facă presiuni pentru exploatarea mai rapidă a gazelor din Marea Neagră, resursă europeană preţioasă pentru independenţa energetică a Europei faţă de Rusia. Dacă e tot atât de disperat că-i expiră contractul energetic cu Moscova, să sune Orban Viktor şi la prietenii lui de la Bucureşti, alaturi de care a cobzărit tot soiul de trăznăi in privinţa implicării unor firme maghiare în proiectul BRUA. Ungaria este deci la mâna României, din punct de vedere energetic. şi nu numai. Vom şti să jucăm inteligent şi neconflictual dar profitabil această carte? Greu de crezut!", a scris Radu Tudor pe blogul său. 

Premierul ungar Viktor Orban a declarat într-un interviu acordat postului naţional de radio că l-a îndemnat pe preşedintele american Donald Trump să încerce să stabilească o relaţie de cooperare cu România în scopul lansării producţiei de gaze la Marea Neagră „cât mai curând posibil“ în cadrul întâlnirii recente de la Casa Albă, relatează Budapest Business Journal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel