Pustai i-a pus gând rău Stelei. Mediaș, obiectiv îndrăzneț

Antrenorul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaș, Cristian Pustai, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că echipa sa are nevoie de cele 3 puncte în meciul de acasă cu Steaua pentru a fi calificată matematic în play-off, informează Agerpres.

Nouă ne trebuie matematic 3 puncte pentru a fi calificați în play-off. Ne tot chinuim de ceva vreme să obținem cele 3 puncte. Din păcate ultimele 4 rezultate au fost nefavorabile, sperăm ca această serie neagră să se termine și că va fi mai bine. Ca orice meci cu Steaua, sper să fie unul spectaculos, noi avem o istorie destul de frumoasă în fața Stelei, ceea ce ne dă dreptul să sperăm la a rezolva problema din meciul direct pentru a ne califica în play-off (...) Vorbeam cu jucătorii că nu ar fi normal să avem pe umeri miza play-off-ului, pentru că în acest sezon am fost de multe ori și pe locul 2, pe 3 apoi constant pe 4, deci ar fi cazul să schimbăm obiectivul și să ne gândim că un obiectiv pertinent ar fi clasarea pe locul 3-4, a spus Cristi Pustai.

El a adăugat că pentru confruntarea cu Steaua de duminică seara, Gaz Metan nu are probleme deosebite de efectiv.

Atacantul Alexandru Buziuc a subliniat, la rândul său, medieșenii își doresc victoria și că speră la prezența unui public cât mai numeros în tribunele stadionului, în timp ce mijlocașul Eric de Oliveira a subliniat că jucătorii vor da tot ce au mai bun pentru câștigarea partidei, deși confruntarea se anunță una destul de grea.

Gaz Metan Mediaș se află pe locul 4 în clasamentul Ligii I, cu 38 de puncte, Steaua este pe poziția a doua, cu 45 de puncte.

În faza play-off se califică ocupantele primelor 6 locuri la sfârșitul sezonului regulat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel