Puljic, Fabbrini și Nemec au plecat de la Dinamo

Dinamo a pierdut încă trei jucători de bază.

Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale cu jucătorii Ante Puljic, Diego Fabbrini și Adam Nemec, a declarat directorul executiv Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului. 'RTZ & Partners, în calitate de administrator judiciar al societății noastre, a decis încetarea raporturilor contractuale cu trei dintre componenții lotului, este vorba de Puljic, Fabbrini și Nemec. Pe această cale le transmitem mult succes în carieră!', a precizat Iuliu Mureșan.

91 de partide și 4 goluri a adunat Ante Puljic pentru Dinamo București în două perioade, 2015-2016 și 2019-2021. A jucat 76 de meciuri în Liga 1, 14 în Cupa României și unul în Cupa Ligii. 58 de meciuri a jucat Diego Fabbrini pentru Dinamo București în două sezoane competiționale, 2019-2020 și 2020-2021. Mijlocașul italian a înscris 4 goluri în tricoul alb-roșu.25 de goluri în 98 de jocuri a marcat Adam Nemec pentru Dinamo București în două perioade, 2016-2018 și 2020-2021. Atacantul slovac a cucerit Cupa Ligii în 2017 cu echipa noastră, informează clubul bucureştean.

Marius Niculae - Dacă nu se fac transferuri, va fi foarte greu pentru Dinamo să evite retrogradarea

 Fostul fotbalist Marius Niculae a afirmat, luni, că echipei Dinamo îi va fi foarte greu să evite retrogradarea în viitorul sezonul al Ligii I, dacă nu va avea dreptul să efectueze transferuri, în ciuda faptului că a fost numit antrenor principal italianul Dario Bonetti.

"Să sperăm că acum situaţia la Dinamo se va clarifica, dar până nu se ridică acea interdicţie la transferuri nu cred că Dinamo va avea vreo şansă. Pentru că marea majoritate a jucătorilor vor să plece. Chiar dacă a venit Dario Bonetti, care cunoaşte acest grup şi spiritul lui Dinamo, el a luat ultimele trofee cu Dinamo, îi va fi foarte greu, aproape imposibil, doar cu ceea ce are. Dacă ne uităm în Liga I, majoritatea echipelor au stabilitate, a venit şi Rapidul, care s-a întărit, şi Craiova, unde este Adrian Mutu. Va fi foarte greu anul acesta dacă nu fac transferuri să mai evite retrogradarea, aşa cum s-a întâmplat anul trecut, a declarat Marius Niculae într-o conferinţă de presă.

El i-a criticat pe jucătorii dinamovişti care au refuzat să joace partidele amicale din această vară, din cauza neplăţii salariilor: "Asta nu e o atitudine profesionistă. Eu îi înţeleg pe jucători, am discutat cu ei în sezonul trecut, le ştiu problemele. Dar ca jucător profesionist trebuie să te antrenezi şi să joci, pentru că asta e meseria ta şi în acelaşi timp să îţi depui memorii să devii jucător liber. Dar meseria eu cred că trebuie să ţi-o faci indiferent de situaţie", relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel