psnews.ro: Ghinea nu e singur. Un jurnalist independent e plătit de USR pentru consultanță

foto dcnews.ro
foto dcnews.ro

Fostul ministru Cristian Ghinea s-a angajat la USR pe un salariu de 5.000 de euro. Și nu e singurul. 

PSNews.ro scrie despre un nou angajat al USR, un ziarist fost angajat al Europa FM, Teodor Tiță. În trecut, el a fost șef al departamentului de știri, acum ar fi în echipa de comunicare a USR, de unde a încasat 14.776 de lei pentru servicii de consultanță. 

Citește și: USR îi plătește consultanță lui Ghinea de 5.000 de euro/lună. Ciutacu: Nici măcar nu mimează corectitudinea. Bagă hulpav, fără grețuri, mâna în butoiul bugetar cu miere

În același timp, conform sursei citate, în luna noiembrie 2022, Teodor Tiță apărea alături de mai mulți la o ”paranghelie”, fix în momentul în care era ”demascat” Lucian Bode, acuzat de plagiat. Tiță ar poza în jurnalist independent, învârtindu-se prin cercurile de presă, ONG-uri și asociații, deși este plătit de USR. 

Amintim că ministrul Lucian Bode a anunțat că va merge în instanță pentru a tranșa acuzațiile de plagiat: ”Faptul că aceste atacuri concertate ale USR şi ale sateliţilor săi asupra mea şi asupra Partidului Naţional Liberal au devenit absurde, este evident pentru toată lumea. La fel de evidente sunt presiunile şi atacurile la adresa Universităţii Babeş-Bolyai în toată această perioadă. Regret faptul că Universitatea Babeş-Bolyai s-a grăbit să dea curs acestor presiuni, fără a aştepta soluţia instanţei de judecată. Drept urmare, voi merge înainte, în instanţă, pentru că este singura cale corectă şi legitimă pentru a tranşa acest caz care a depăşit nu doar limitele legii, dar şi ale raţiunii”. 

Mai mult, psnews.ro mai transmite că acuzațiile de plagiat, de natură a destabiliza Ministerul de Interne, ar veni indirect din rândurile USR, prin actuali sau foști jurnaliști, dovadă stând plățile pentru serviciile de consultanță pe care USR le-a făcut lunar. O imagine ar sta și drept dovadă pentru cele susținute. Vezi aici 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel