PSD Vrancea, atac la USR-PLUS: A solicitat CJ alocarea sumei de 5 milioane de lei către…

"USR – PLUS Vrancea dă dovadă încă odată că ”interesul vrâncenilor” este o poză veche, din campanie electorală, dar pe care o mai scot din când în când și o șterg de praf", precizează PSD Vrancea.

În ședința Consiliului Județean Vrancea, intervenția consilierilor USR a arătat adevărata față, populistă, a propagandei de partid. Propunerea unui amendament incomplet, făcut pe genunchi, care cerea relocarea unei sume colosale de 5 milioane lei către ... Poate ne spun domnii consilieri către ce voiau să aloce bani că din amendament nu reiese. Au solicitat înființarea unei comisii care să analizeze activitatea DGASPC Vrancea sau, așa cum au spus într-un comunicat ulterior pe Facebook, ”pușculița de partid a PSD”. Analizați domnilor dar să nu ajungeți cumva la concluzia că mai trebuie angajat personal la DGASPC deoarece legea prevede un raport 1:1 angajat:beneficiar și în acest moment raportul este 1:1,5 angajat:beneficiar.

Deși în ședința CJ li s-a precizat clar atât de către secretarul general al județului cât și de către președintele CJ că nu este legal, nu este complet și nu poate fi dezbătut, consilierii USR au insistat în a susține amendamentul. Chiar după dezbaterea în comisie, unde a și primit aviz negativ, chiar cu punctul de vedere al comisiei economice și al secretarului județului, ambele arătând că acest proiect nu îndeplinește criteriile de legalitate, chiar și după propunerea președintelui CJ de a fi retras și dezbătut ulterior (după ce vor binevoi să completeze amendamentul cu modul cum cred ei că ar trebui cheltuiți acești bani) au refuzat iar amendamentul a primit vot negativ în plenul consiliului.

Dar... PSD e de vină.

O placă veche care să îi scape de rușinea necunoașterii procesului administrativ sau ca să poată să bifeze că au făcut și ei ceva în mandatul acesta, precizează PSD Vrancea într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel