PSD îi răspunde lui Ialomițianu: Să nu mai inducă panica

PSD îi răspunde deputatului Gheorghe Ialomiţianu care a susținut că "printr-un singur vot, PSD a lăsat peste 2000 de pensionari fără îndemnizaţii". 

În urma declarației menționate, PSD precizează că "amendamentul domnului deputat Ialomiţianu la Legea nr. 8/2006 privind instituirea indemnizaţiei pentru pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai uniunilor de creatori legal constituite şi recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică nu rezolvă sub nicio formă problema celor 2000 de pensionari vizaţi. Amendamentul este insuficient şi are erori de tehnică legislativă. Domnul Ialomiţianu vine acum cu aşa-zise amendamente doar de dragul imaginii publice, câtă vreme acestea nu sunt corecte şi nu pot fi implementate. Subliniem faptul că deputaţii PSD din Comisia pentru Muncă şi Protecţie Socială nu sunt sub nicio formă împotriva reglementării oricăror domenii care fac viaţa românilor mai uşoară, la modul general, şi în special a pensionarilor, alături de care au fost şi vor fi mereu prin fapte, nu prin vorbe. Aceasta fiind politica Partidului Social Democrat în ansamblul său. De altfel, aşa cum ştie o ţară întreagă, guvernul Boc este cel care a tăiat pensii şi salarii iar domnul Ialomiţianu, care făcea parte din partidul aflat atunci la putere, nu s-a disociat niciodată de acţiunile guvernamentale care au făcut viaţa pensionarilor un coşmar". 

"Ialomițeanu să trateze cu respect și să nu mai inducă panica"

"Deputaţii PSD au votat împotriva amendamentului domnului Ialomiţianu pentru că nu putea fi aplicat şi, deci, nu putea produce efecte concrete pentru pensionarii vizaţi. În cel mai scurt timp, parlamentarii PSD vor depune un Proiect pentru modificarea Legii nr. 8/2006 privind instituirea indemnizaţiei pentru pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai uniunilor de creatori legal constituite şi recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică, care să reglementeze cu adevărat această situaţie la modul concret, nu prin articole de lege care îi înşală pe cei vizaţi. Facem apel la domnul deputat Ialomiţianu să trateze cu respect situaţia tuturor pensionarilor din România şi să nu mai inducă panica, doar din dorinţa politicianistă de a se face că 'lucrează' în interesul lor", a conchis PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel