PSD a amânat ședința CEx pentru mandatul lui Liviu Dragnea

Membrii PSD au fost anunţaţi, marți seara,  că şedinţa Comitetului Executiv, programată pentru miercuri ora 16.00 în vedere unei discuţii privind retragerea funcţiei de preşedinte executiv pentru Liviu Dragnea, nu va mai avea loc. Motivul ar fi acela că în jurul acelei ore va fi depunerea jurământului de către noul ministru MDRAP.

Printr-un anunţ transmis marţi seara, membrii PSD au fost anunţaţi că ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice  va avea loc la ora 16.30, astfel că şedinţa Comitetului Executiv nu mai poate începe la ora 16.00.

"La această oră se ştie că şedinţa Comitetului Executiv nu va mai avea loc miercuri, ci va fi amânată", au declarat surse din PSD.

Citește și: Liviu Dragnea recunoaște că demisia din PSD ar putea pune partidul într-o situație delicată

Luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, Dragnea şi-a depus mandatul de preşedinte executiv, dar vicepreşedinţii PSD nu au acceptat retragerea din funcţie a acestuia, liderul PSD, Victor Ponta, anunţând că pentru miercuri, ora 16.00, a fost programată o şedinţă a Comitetului Executiv, la care participă mai mulţi membri PSD, în care să fie luată o decizie.

Atât Ponta, cât şi alţi lideri PSD au arătat însă că Rezoluţia conform căreia persoanele cu probleme în justiţie trebuie să îşi piardă funcţia politică nu ar trebui să i se aplice lui Dragnea, deoarece vizează doar cazuri de corupţie, iar în cazul acestuia nu ar fi fost comisă o astfel de faptă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel