Protest diaspora. PSD Gorj: Acțiune pusă la cale în laboratoarele de la Cotroceni

Irina Constantin / 11 aug 2018 / 18:30 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Protest diaspora. PSD Gorj îl acuză direct pe președintele Klaus Iohannis că se află în spatele protestelor violente din Piața Victoriei. 

Protest diaspora. Iată comunicatul integral al PSD Gorj: 

”Protestul de ieri este momentul de maximă intensitate al unei acțiuni puse la cale cu mai mult timp în urmă în laboratoarele de la Cotroceni.

Iohannis a cerut de mai multe ori demiterea Guvernului și a atacat în mod repetat Guvernul prin declarații iresponsabile. De exemplu, a acuzat premierul de trădare națională pentru că a avut întâlniri cu reprezentanții statului Israel, a întrebat retoric dacă Guvernul mai are bani de pensii și salarii etc.

Scopul președintelui a fost și este acela de a răsturna prin violență actuala majoritate parlamentară și electorală.

Președintele a girat politic toate mesaje de incitare la ură și acțiune violentă împotriva PSD, a Guvernului, dar și împotriva tuturor membrilor, simpatizanților și susținătorilor de orice fel ai PSD. Asistăm nu numai la încercarea de schimbare a majorității prin violență, dar și la o încercare de epurare politică. Toți acești oameni pot ajunge rapid să fie victime ale statului paralel condus de Iohannis.

Prin acuzațiile aduse Jandarmeriei, președintele a subminat ordinea în stat. Președintele nu s-a bazat pe nici o analiză oficială înainte de a face acuzații.

Președintele a comandat Procuraturii să deschidă dosare penale conducătorilor Jandarmeriei. Intruziunea directă în activitatea Procuraturii este încă o acțiune tipică a statului paralel.

Președintele încearcă astfel să-i timoreze pe jandarmi pentru ca acțiunile violente ale protestatarilor să-și poată atinge scopul de a dărâma Guvernul. Nu mai rămâne decât să iasă și să spună "Corupția ucide", ca la Colectiv, și să ceară "guvernul meu". Acesta este de fapt scopul acțiunii sale.

Președintele a implicat în acțiunea sa partidele politice ale opoziției, care au susținut în mod direct operațiunea de dărâmare prin violență a Guvernului. Pentru că nu au susținere populară, PNL și USR au inventat un nou popor, Diaspora, în încercarea de a-și legitima acțiunea. PNL și USR, la comanda lui Iohannis, acționează împotriva democrației pluripartide.

Președintele și-a ignorat atribuția de mediere între instituții, acuzând instituția fundamentală care asigură ordinea publică și incitând la război civil. Președintele este complice la violență și la tentativa de răsturnare prin forță a ordinii de drept și a rezultatului alegerilor.”


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26