Propunerea Dragnea, aplicată în PNL? Ce spune mâna dreaptă a lui Iohannis

Foto: monitorulab.ro
Foto: monitorulab.ro

Liderul Partidului Național Liberal Teodor Atanasiu nu agreează ideea președintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, ca funcțiile politice să fie separate de cele administrative.

"Reforma trebuie să conțină idei mult mai înțelepte decât aceasta rudimentară. Dacă se constată că din țară se fură artă și se duce în străinate închizi granițele? (...) Nu cred că aceste intedicții rezolvă problema unora de a acapara puterea", a spus Atanasiu în ediția de luni a emisiunii "Jocuri de Putere", difuzată de Realitatea Tv.

Președinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, a propus săptămâna trecută, ca parte a reformei plănuită de social democrați, ca funcțiile politice să fie despărțite de cele administrative. Acest principiu ar trebui să i se aplice lui însuși Dragnea, care e președinte executiv al PSD și vicepremier, a replicat președintele Uniunii Naționale a Președinților de Consilii Județene din România, Marian Oprișan.

"Proprii membri pot fi educați astfel", crede Atanasiu. "Nu cred că aceste interdicții vor duce la rezultate. A le ridica susținerea politică celor care dau cel mai mic semn de totalitarism este mult mai util", a arătat Atanasiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel