Procedură de achiziţie, anulată de Poşta Română

Poșta Română
Poșta Română

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) a anulat procedura de achiziţie a unui număr de 3.872 de cântare electronice, contract estimat la 9,65 milioane de lei (TVA inclusă), ofertele depuse fiind inacceptabile şi/sau neconforme.

"Referitor la procedura de achiziţie a cântarelor electronice, vă comunicăm ca s-a încheiat perioada de evaluare a ofertelor. Procedura de achiziţie s-a anulat în conformitate cu prevederile OUG 34/2006, întrucât au fost depuse numai oferte inacceptabile şi/sau neconforme", se arată în răspunsul CNPR remis, luni, la solicitarea MEDIAFAX.

Deschiderea ofertelor a avut loc la 28 iulie, la licitaţie înscriindu-se patru societăţi.

Poşta Română nu a dat publicităţii ofertanţii, motivând că membrii comisiei de evaluare au semnat o declaraţie de confidenţialitate valabilă până la desemnarea unui câştigător.

Cele aproximativ 3.900 de cântare electronice urmau să fie achiziţionate din surse proprii ale CNPR, în termen de patru luni de la data atribuirii contractului.

Poşta Română este cel mai mare operator de profil şi dispune de o reţea teritorială de aproximativ 7.100 de oficii poştale, din care mai mult de 1.100 sunt informatizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel