Primarul Aristică de la Bălești trebuie să returneze sporul de înjurături

paicu balesti
paicu balesti

Primarul Aristică Paicu din comuna gorjeană Bălești a devenit  dator-vândut statului, după ce Curtea de Conturi a constatat că a încasat un spor de dificultate timp de trei ani de zile. Valoarea sporului se ridică la circa 70.000 de lei.

 Primarul susţine că a primit sporul pentru că sătenii îl înjură des, pentru că trebuie să îndure înjurături şi scandaluri la fiecare şedinţă de fond funciar. Sporul este de 50% din retribuţia de bază.

„Sporul de dificultate este un spor care se dă datorită tensiunii existente în Comisia Locală, unde toți membrii primesc banii respectivi. Când se împarte pământul sunt întotdeauna nemulțumiți și acolo iei și înjurături, și scuipături. Sunt oameni care nici nu mai dau noroc cu tine sau dacă îți dau mâna o aruncă așa, în scârbă. Lucrăm într-o tensiune enormă și de asta s-a dat acest spor de dificultate”, declara edilul pentru pandurul.ro

 Nu este singurul primar din Gorj care trebuie să returneze banii. În localitatea Baia de Fier sau în Aninoasa există spor de fidelitate şi de condiţii vătămătoare pentru primari. Şi aceştia trebuie să dea înapoi câteva zeci de mii de lei, în urma controlului Curții de Conturi.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel