EXCLUSIV  Primării Bucureşti. Gabriela Szabo, semnal de alarmă: Fiecare să facă - VIDEO

Gabriela Szabo, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană la atletism, în cadrul unui interviu acordat DC News, a dezvăluit obiectivele sale, ridicând şi un semnal de alarmă cu privire la infrastructura sportivă.

Gabriela Szabo, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană la atletism, în cadrul unui interviu acordat DC News, a dezvăluit obiectivele sale, ridicând şi un semnal de alarmă cu privire la infrastructura sportivă.

„Unul dintre obiectivele mele este să dezvoltăm cât mai evenimente sportive de masă pentru copilaşii noştri. Dar iată că revenim la o altă problemă: vom începe să facem campanii ample de atragere a copiilor, însă avem această problemă de infrastructură sportivă. Dacă atragem copiii, unde îi ducem?", a întrebat Gabriela Szabo.

Problema ridicată de sportivă a fost susţinută şi de un exemplu acordat în cadrul interviului. „Suntem, astăzi, în situaţia, cel puţin la Clubul Sportiv Municipal, unde nu ne putem duce, să zicem echipele de juninori handbal, să se antreneze pentru că nu avem o sală sau acolo unde am închiriat sunt alte activităţi şi copiii noştri nu intră în sală", a explicat Gabriela Szabo.

[citeste si]

În acest context, a transmis şi un mesaj, mai exact o provocare pentru primării. „Mesajul meu este ca, în paralel, să zicem că dezvoltăm şi partea de sport de masă, dar avem nevoie să dezvoltăm şi partea de infrastructură sportivă. Şi aici este un challenge (n.r. provocare) al primăriilor din sectoarele Bucureştiului, ca fiecare să facă o sală şi un stadion, nu avem nevoie de mai mult. În fiecare Sector, pentru că e foarte greu, de exemplu, din Sectorul 6 să ducem copilaşul la Arcul de Triumf, unde e singura pistă de atletism", a spus Gabriela Szabo.

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel