Alegeri europarlamentare - prezidențiale. Astrologul Bunea: Vor fi marcate

Denisa Zamfir / 01 dec 2018 / 17:05 Salveaza PDF Comentarii
Alegeri
Descriere foto: Alegeri

Astrologul Adrian Bunea a prezentat la România TV previziunile pentru anul 2019 cu privire la statul român și s-a axat pe alegerile europarlamentare și prezidențiale.

''Anul 2019 este un an electoral în care poporul român va fi chemat de două ori la urne, pentru alegeri europarlamentare și pentru alegeri prezidențiale. 

Alegerile europarlamentare vor fi marcate de o absență masivă și totul se datorează unei stări generale de nehotărâre și lipsă de interes în rândul electoratului. Rezultatele acestor alegeri vor crea o stare de confuzie și regret în rândul opiniei publice.

În schimb, la alegerile prezidențiale de la finalul anului 2019, va avea loc o mobilizare generală a electoratului. Se va marca o prezență la vot cum nu a mai fost înregistrată de mult timp în țara noastră. Eu nu vă pot spune cine va câștiga cea mai înaltă funcție în statul român, dar pot spune că țara noastră va avea momente astrale foarte favorabile imediat după aceste alegeri, la sfârșitul anului 2019 și începutul anului 2020. Viitorul președinte va avea șansa de a fi artizanul unor măsuri economice și sociale care pot marca o perioadă de progres pentru România. Tot el poate determina întreaga clasă politică să lucreze în slujba națiunii.

Anul 2019 nu va fi un an deloc strălucitor, dar nici nu va fi dezastruos. Va fi ușor negativ. Astrele devin favorabile la sfârșitul anului 2019 și vom avea un întreg an bun abia în 2020.'', a spus astrologul Adrian Bunea, invitat în platoul România TV. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82