Premiile Oscar 2015. Cele mai bine îmbrăcate actrițe - TOP 15-FOTO-

Cea de-a 87-a ediție a Premiilor Oscar, cel mai important eveniment al anului din punct de vedere cinematografic, a reprezentat cea mai bună ocazie pentru actrițe pentru a-și etala superbele rochii, creații ale celor mai mari designeri.

Zoe Saldana, actrița din "The Guardians of the Galaxy", a născut în urmă cu mai puțin de trei luni, însă a strălucit într-o creație Atelier Versace.

Deși a avut o rochie Elie Saab aproape identică cu a soției lui Robert Duvall, Jennifer Lopez, starul "Boy Next Door", a fost strălucitoare în această creație vaporoasă. 

Emma Stone, actrița din "The Birdman" a apărut la toate ultimele decernări de premii în rochii superbe. Însă, aseară, a reușit încă o dată să aibă o prestație incredibilă într-o rochie Ellie Saab care i-a pus în evidență părul roșcat.

Deși a primit numeroase critici pentru filmul "Cake", Jennifer Aniston a reușit să se impună pe covorul roșu datorită unei rochii drepte semnată de Versace. 

Citește și: CÂȘTIGĂTORI PREMIILE OSCAR 2015. Julianne Moore, Eddie Redmayne și Birdman, printre marii câștigători 

În ciuda unor apariții neinspirate la Globurile de Aur și SAG Awards, Rosamund Pike, actrița din "Gone Girl", a reușit să se "salveze" prin această impresionantă rochie roșie Givenchy, cu accente romantice.

Lupita Nyong'o a purtat o rochie din colecția Calvin Klein care a fost creată din 6.000 de perle. Singura întrebare este cât de confortabil poate fi să stai pe atâta perle de-a lungul unei ceremonii de decernare a Oscarurilor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel