Prefectura Capitalei se mută în Casa Presei

Prefectura Capitalei se va muta în Casa Presei Libere, imobil aparţinând Regiei Autonome - Administraţia Patrimoniului şi Protocolului de Stat (RA-PPS), pentru că la sediul actual se desfășoară lucrări de reabilitare.

Iniţial, Consiliului General al Municipiului Bucuresti a oferit Prefecturii în folosinţă temporară un imobil situat în str. General Berthelot nr.90 sectorul 1. Şi această clodire necesită însă lucrări de reparaţie şi modernizare, astfel încât, între timp, Prefectura se va muta temporar, cel mai probabil, în Casa Presei.

În prezent, Prefectura îşi desfăşoară activitatea în sediul din bulevardul Regina Elisabeta nr. 47, unde a funcţionat şi Primăria Capitalei, înaintea mutării acesteia pe Splaiul Independenţei.

La acest sediu se desfăşoară, însă, lucrări de consolidare, iar avansarea acestora va face imposibilă desfăşurarea activităţii Prefecturii.

Primăria Capitalei s-a mutat în noul sediu de pe Splaiul Independenţei în martie 2010, pe perioada lucrărilor de consolidare şi reabilitare a clădirii de pe bulevardul Regina Elisabeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel