Președinte USR. Vlad Alexandrescu și-a depus candidatura

Vlad Alexandrescu
Vlad Alexandrescu

Vlad Alexandrescu a anunţat, pe Facebook, că şi-a depus candidatura pentru poziţia de preşedinte al Uniunii Salvaţi România (USR). 

”Mi-am depus astăzi candidatura pentru poziţia de preşedinte al Uniunii Salvaţi România. (...) Îmi doresc un partid unit, pregătit să lupte pentru apărarea democraţiei constituţionale în România, pentru responsabilitate şi integritate în viaţa politică şi administrativă. USR este şi va fi o forţă a opoziţiei la PSD şi o alternativă credibilă în politica românească. Aş vrea ca USR să adâncească democraţia în România, dând voce unor grupuri şi forţe până acum ignorate, să fie un partid capabil să activeze comunităţi locale şi grupuri profesionale cât mai diverse”, a scris Vlad Alexandrescu, sâmbătă, pe Facebook.

[citeste si]

Totodată, Vlad Alexandrescu a precizat că programul său are patru priorităţi: USR - un partid modern, puternic şi activ, deschis către agenda cetăţeanului; o doctrină politică bazată pe principii şi valori comune; conducerea partidului pe un drum comun - decizii bazate pe reguli, principii şi valori; consolidare prin extinderea filialelor şi o manieră de lucru bazată pe echipe eficiente.

Congresul extraordinar al USR pentru alegerea viitorului preşedinte va avea loc pe 28 octombrie, la Poiana Braşov, a mai anunţat Vlad Alexandrescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel