Protestatarii au ajuns la sediul Ministerului Economiei

Cei aproximativ 5.000 de protestatari BNS care au plecat din Piaţa Victoriei au ajuns la sediul Ministerului Economiei, prima instituţie aflată pe traseul marşului, sindicaliştii strigând "Hoţii", "Jos Băsescu", "Jos Guvernul" şi afişând cartonaşe roşii, informează Mediafax

O delegaţie a protestatarilor a intrat în sediul Ministerului Economiei pentru a depune memoriul cu revendicările sindicaliştilor, iar manifestanţii rămaşi în stradă au ridicat cartonaşele roşii pe care le-au arătat şi Guvernului. Protestatarii huiduie, fluieră şi scandează mesaje împotriva Guvernului şi a şefului statului.

Intrarea în parcarea Ministerului Economiei este flancată de un dispozitiv de jandarmi. Echipajele de jandarmi care îi însoţesc pe protestatari sunt coordonate de şeful Jandarmeriei Române, Olimpiodor Antonescu.

Cei aproximativ 5.000 de protestatari BNS au plecat în marş din Piaţa Victoriei în jurul orei 12.45, ei urmând să oprească la sediile ministerele Economiei, Muncii, Administraţiei şi Internelor, Sănătăţii şi Agriculturii. O delegaţie a protestatarilor a depus la Guvern memoriul cu revendicările sindicaliştilor, iar după ce aceasta a ieşit din Palatul Victoria, s-a dat startul marşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel