Portarul Karius iese la atac. S-a săturat! Își dă clubul în judecată

Loris Karius a depus plângere la FIFA împotriva clubului turc Beşiktaş.

Portarul german Loris Karius a depus plângere la FIFA împotriva clubului turc Beşiktaş, pe care-l acuză că nu i-a plătit salariul pe patru luni, a anunţat miercuri ziarul Bild. Beşiktaş l-a împrumutat în august pe Karius de la Liverpool pentru două sezoane, salariul jucătorului fiind plătit de clubul turc.

Goalkeeperul de 25 de ani se bucură de o tristă celebritate după cele două gafe ale sale din finala ultimei ediţii ale Ligii Campionilor, pierdută cu 3-1 de Liverpool în faţa lui Real Madrid. Gruparea din Istanbul riscă să fie sancţionată de FIFA cu retragerea unui punct în campionatul Turciei sau cu excluderea din competiţiile europene. Ziarul britanic The Daily Telegraph a contactat forul fotbalistic mondial, care a confirmat că investighează plângerea depusă de Karius împotriva clubului turc.

Karius a fost huiduit de fani după ce a greşit grav și în ultima etapă a campionatului Turciei, iar antrenorul echipei, Şenol Guneş, l-a criticat deschis. Beşiktaş a avut în acest sezon dificultăţi financiare, din cauza cărora unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti ai săi, fundaşul portughez Pepe, şi-a reziliat contractul.

Citește și:

Portarul Loris Karius nu scapă de huiduieli și critici

Finala Cupei României părăsește Bucureștiul. Unde se joacă ultimul act

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel