Portarul Loris Karius nu scapă de huiduieli și critici

Portarul Loris Karius a avut parte, din nou, de momente neplăcute pe stadionul Beşiktaş.

Portarul german Loris Karius, împrumutat în august de Beşiktaş de la Liverpool, a fost huiduit de fani după ce a greşit grav în ultima etapă a campionatului Turciei, iar antrenorul echipei, Şenol Guneş, l-a criticat deschis, scrie site-ul Turkish Football. Beşiktaş a învins-o duminică acasă pe Konyaspor cu 3-2, graţie golului reuşit de japonezul Shinji Kagawa în minutul 90+3.

Loris Karius a gafat la golul lui Omer Ali Şahiner din minutul 20 şi a fost fluierat de fani până la încheierea partidei. Goalkeeperul de 25 de ani se bucură de o tristă celebritate după cele două gafe ale sale din finala ultimei ediţii ale Ligii Campionilor, pierdută cu 3-1 de Liverpool în faţa lui Real Madrid. Tehnicianul lui Beşiktaş l-a susţinut pe Karius în acest sezon, însă după meciul cu Konyaspor l-a criticat pe faţă.

Citește și: Simona Halep - un nou antrenor. Țiriac și Năstase, despre cine ar trebui să-i fie alături

E ceva în neregulă

'A greşit la golurile pe care le-a primit. Karius a cam bătut pasul pe loc, e ceva în neregulă cu electricitatea, motivaţia, entuziasmul său pentru joc. Aşa a fost de la început, nu se simte cu adevărat parte a echipei, e un lucru pe care noi nu l-am putut pune la punct şi cu siguranţă sunt parţial vinovat pentru acest lucru', a spus experimentatul Şenol Guneş. 'E ceva în neregulă, a avut şi ghinion, e talentat dar lucrurile n-au mers şi avem o problemă. Aş spune că dacă l-aş mai avea la dispoziţie pe Tolga, l-aş folosi pe el', a adăugat antrenorul.

Guneş a fost numit luna trecută selecţioner al Turciei, în locul lui Mircea Lucescu, şi va va prelua noua funcţie pe 1 iunie, la finalul campionatului. Izbucnirea sa de după meciul cu Konyaspor poate fi interpretată ca un semnal pentru conducerea clubului. Karius a primit 37 de goluri în poarta lui Beşiktaş în toate competiţiile. Împrumutul său de la Liverpool este valabil doi ani. Beşiktaş este pe poziţia a treia a clasamentului, la 13 puncte de liderul Istanbul Başakşehir, când mai sunt nouă etape.

Citește și: Astra - Craiova: Ce să înțelegem? Acum încep "furtunile"?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel