Astra - Craiova: Ce să înțelegem? Acum încep ”furtunile”?

Craiova - Astra, rezultat Play Off. foto: afcastragiurgiu.ro
Craiova - Astra, rezultat Play Off. foto: afcastragiurgiu.ro

Oficialii echipei de fotbal Astra Giurgiu consideră că echipa lor a fost dezavantajată în meciul de Play Off cu CSU Criaova.

Conform unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, cei de la Astra atrag atenția asupra unui ”fenomen”  care nu ar fi trebuit să se întâmple:

”Dacă așa este ”moda”, nu suntem de acord cu ea! Nu trebuie ca o echipă să fie dezavantajată flagrant, așa cum a fost cazul Astrei la Craiova și să facă apoi presiune mediatică, pentru a spera că astfel de episoade nu se vor repeta”, se arată în comunicatul de presă.

”Sperăm în continuare doar într-un climat normal, în care fotbalul să fie încurajat, creșterea valorică să se vadă pe teren, iar ierarhiile să fie stabilite firesc, fără influența unor ”factori externi”! Din păcate, la Craiova nu a fost așa, întâmplător sau nu, această situație apărând exact odată cu startul play-off-ului! Ce să înțelegem? Că până acum a ”fost liniște”, dar acum încep ”furtunile”? Că sunt alte interese privind ierarhiile? Ar trebui să vorbim despre ”intenție” sau despre ”greșeală”?

Cum poate fi explicată decizia neacordării unui penalty recunoscut și de jucătorul advers? A acordării unor cartonașe galbene, pentru echipa noastră, venite în urma unor faulturi nesancționate ale adversarilor (situația lui Zoua)? A ”trecerii cu vederea” a unor atacuri care au depășit ”limitele” (revedeți lovitura primită de Bejan)? Și multe altele…

Nu se pot explica și este trist că, la ieșirea din teren, unii arbitri privesc în gol, pe lângă partenerii de întrecere sau evită să explice deciziile luate! Nu acesta este spiritul fotbalului!” este comunicatul trimis de cei de la Astra Giurgiu.

Citește și:

Lewandowski şi Muller, absenţi din lotul lui Bayern

Universitatea Craiova-Astra Giurgiu, REZULTAT FINAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel