Poliţiştii au găsit o armă de vânătoare în şcoala din Bărbuleşti

arma de vantoare
arma de vantoare

Poliţiştii au găsit o armă de vânătoare ascunsă în şcoala din localitatea Bărbuleşti, Ialomiţa. Principalul suspect în incidentul de duminică seara, în urma căruia un om a fost împuşcat în cap, este transportat cu o ambulanţă pentru a fi audiat.

Duminică seara, un interlop a fost împuşcat mortal la Bărbuleşti, în apropiere de Urziceni, după ce două clanuri rivale şi-au reglat conturile în stil mafiot. În urma incidentului, o femeie a fost târâtă cu o maşină, iar alte două persoane au ajuns la spital cu răni grave, informează Antena 3.

Bărbatul a fost împuşcat cu o puşcă de vânătoare. El a fost dus la spitalul din Urziceni, însă a murit înainte ca medicii să poată face ceva. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, avea nouă copii.

Scandalul dintre cele două clanuri a pornit, se pare, din cauza copiiilor. Aceştia s-au certat, iar părinţii au intervenit. În loc să-i despartă, au scos puştile şi săbiile. Comuna Bărbuleşti este cunoscută pentru scandalurile între clanurile de romi. Numai anul trecut, au avut loc cel puţin zece conflicte între clanuri.

Citeşte şi:

Un interlop de origine romă a fost împuşcat în cap la Bărbulești

Poliţiştii au găsit o armă de vânătoare în şcoala din Bărbuleşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel