PNL o ia la rost pe Ioana Petrescu. "Situație PENIBILĂ. Să dea explicațiile pe care le-a REFUZAT"

PNL îi cere socoteală ministrului Finanțelor Publice, Ioana Petrescu, printr-o moțiune simplă, discutată împreună cu PDL. 

"Ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, va avea astfel ocazia să dea explicațiile pe care a refuzat până acum să le prezinte public în legătură cu măsura reducerii CAS, Codul fiscal și alte elemente care țin de alcătuirea bugetului", susține George Scutaru.

Deputatul adaugă că România este "într-o situație extrem de penibilă, în condițiile în care premierul și ministrul de Finanțe nu reușesc să răspundă la o serie de întrebări stringente, care necesită clarificări urgente".

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, George Scutaru, va elabora, împreună cu colegii deputați din PDL, textul unei moțiuni, "pentru că opoziția de dreapta nu poate trece cu vederea lipsa de responsabilitate a actualului guvern".

"Considerăm că este de datoria noastră ca mediul de afaceri, cei care au gândire de dreapta să primească prin intermediul nostru răspunsurile pe care Guvernul Ponta evită să le dea", conchide George Scutaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel