"Pizza de după...", expoziție de caricatură, marca Pătrășcan

Cunoscutul caricaturist  Costel Pătrășcan, organizează, miercuri, 7 noiembrie, începând cu ora 13.30, expoziția de caricatură "Pizza de după...", la Cuptorul cu Lemne, din B-dul Pache Protopopescu, nr. 65.

Umorul acid, dar totodată fin, și cu țintă precisă al desenelor, îl recomandă pe Costel Pătrășcan ca unul dintre cei mai telantați caricaturiști ai momentului. Prin temele abordate, Costel Pătrășcan se adresează tuturor categoriilor sociale, surprinzând cele mai diverse teme, de la politică, economie sau știință, până la aspecte care țin de cele mai intime momente din viața omului.

Deoarece consideră că monotonia și-ar putea face prezența oriunde și ar putea pune stăpânire pe orice inițiativă, afectând chiar și relațiile, Costel Pătrășcanu îi anunță pe toți cei care vor să schimbe ceva în viața lor că sunt așteptați, miercuri, la ora 13.30 la Cuptorul cu Lemne, la expoziția de caricatură "Pizza de după...".

Prezența nu este obligatorie, însă, așa cum precizează caricaturistul, "ideile din expoziție vă pot salva relația și chiar viața!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel