Petrolul Ploieşti - FC Rapid 1-0, în Superligă

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti a învins cu scorul de 1-0 (1-0) formaţia FC Rapid, într-o partidă disputată, sâmbătă seara, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, în cadrul etapei a 5-a a Superligii.

Golul formaţiei prahovene a fost înscris de Gheorghe Grozav în minutul 23, mingea şutată de el din afara careului fiind scăpată în plasă de portarul rapidist Horaţiu Moldovan.

Partida de la Ploieşti, disputată cu tribunele pline, a fost întreruptă în minutul 3 de arbitrul Cătălin Popa ca urmare a artificiilor, fumigenelor şi făcliilor folosite de cele două galerii.

De asemenea, câteva afişe publicitare din dreptul galeriei Petrolului au luat foc, fiind nevoie de intervenţia pompierilor. Meciul a fost reluat după aproximativ 10 minute.

Echipa ploieşteană a fost condusă de pe bancă de secundul Gheorghe Carmel Bărbulescu. Antrenorul principal Nicolae Constantin a fost suspendat şi a urmărit meciul din tribună de lângă observatorul Ligii Profesioniste de Fotbal, Romului Chihaia.

După 1-0 în deplasare cu Universitatea Cluj în etapa precedentă, Petrolul a reuşit a doua victorie consecutivă şi a urcat în clasament de pe locul 11 pe 7, acumulând 7 puncte. De partea cealaltă, FC Rapid se menţine pe locul 2, cu 9 puncte, cel puţin până la finalul ultimelor cinci meciuri ale etapei.

Petrolul Ploieşti - FC Rapid 1-0 (1-0), Stadion "Ilie Oană" - Ploieşti
Au marcat: Gheorghe Grozav (23)
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Iulian Călin (Ştefăneşti)
Arbitru video: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitru asistent video: Marius Cristian Marchidanu (Brăila)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF.

UTA Arad câștigă 3 puncte în fața Universității Cluj, după o victorie la limită

UTA Arad a trecut acasă de Universitatea Cluj cu scorul de 2-1, într-un meci care a avut loc sâmbătă în etapa a cincea a Superligii de fotbal.

UTA a început bine şi a deschis scorul încă din minutul 6, prin moldoveanul Virgiliu Postolachi. În min. 36, într-un moment când gazdele păreau să controleze partida, acelaşi Postolachi a gafat în preajma careului propriu, iar Romario Pires i-a pasat lui Adrian Bălan, care a egalat.

După consultarea VAR, arbitrul Marcel Bîrsan a anulat golul înscris de gazde în minutul 45+1 prin Benga, care a trimis în plasă mingea respinsă în faţă de portarul Laurenţiu Brănescu la o lovitură liberă.

UTA, rareori periculoasă în acest meci, a avut o mare ocazie prin Chindriş în min. 63. Portarul gazdelor, Florin Iacob, a fost atent la lovitura liberă a lui Florian Haită (78).

Victoria echipei antrenate de Ilie Poenaru a fost adusă de argentinianul Cascini cu un şut la care portarul Bărnescu a avut partea sa de vină (min. 82).

Arădenii, cu două succese în Superligă, au acumulat 7 puncte după meciul de sâmbătă. Clujenii rămân fără victorie în acest debut de sezon, în care au 2 puncte venite după tot atâtea remize, notează Agerpres.

FC UTA Arad - FC Universitatea Cluj 2-1 (1-1), Arena Francisc Neuman - Arad
Au marcat: Virgiliu Postolachi (6), Juan Bautista Cascini (82), respectiv Adrian Bălan (36)
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Adrian Popescu (Craiova), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); al patrulea oficial: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)
Arbitru video: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti)
Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF.

FC Argeş - FC U Craiova 0-2, în Superligă

FC U 1948 Craiova a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 2-0 (1-0), vineri seara, la Piteşti, în primul meci din etapa a cincea a Superligii de fotbal.

Ambele goluri ale echipei din Bănie au fost marcate de Andrea Compagno (3, 75), primul după o greşeală uriaşă a lui Iasmin Latovlevici, iar al doilea din pasa lui Francois Marquet.

La oaspeţi a debutat cunoscutul fundaş grec Kyriakos Papadopoulos, în min. 88, el primind un cartonaş galben în min. 90+5.

FC Argeş - FC U 1948 Craiova 0-2 (0-1), Stadion Nicolae Dobrin - Piteşti
A marcat: Andrea Compagno (3, 75).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); al patrulea oficial: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)
Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel