Percheziție la sediul OTV

Anchetatorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) se află la sediul OTV din Bulevardul Preciziei, percheziția fiind dispusă în dosarul privindu-i pe realizatorii Dan Diaconescu şi Doru Pârv, acuzaţi de şantaj.

Tot astăzi, procurorii l-au audiat pe Petru Paul Ţârdea, omul de afaceri care în 2005 l-a denunţat pe Dan Diaconescu în legătură cu fapte similare cu cele pentru care s-a început urmărirea penală faţă de cei doi realizatori TV. Surse judiciare, citate de Mediafax, susţin că percheziţia de miercuri de la sediul OTV ar fi în legătură cu probabila redeschidere a dosarului din 2005.

În 23 iunie, Dan Diaconescu şi Doru Pârv au fost arestaţi pentru şantaj. Ulterior, Diaconescu a fost eliberat, în timp ce Pârv se află încă în arest. În perioada iulie-septembrie 2009, Dan Diaconescu l-a ameninţat pe primarul comunei arădene Zărand, Ion Moţ, atât direct, cât şi prin intermediul lui Dorel Pârv, realizator la OTV, să îi dea 200.000 de euro pentru a nu dezvălui „fapte reale sau imaginare compromiţătoare pentru persoana respectivă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel