"Pensionara de lux" la 42 de ani, numirea USR PLUS în Guvern. Bogdan Chirieac, IRONIE: E o ACHIZIȚIE pentru țară, nu fiți răutăcioși

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după noua propunere controversată a USR PLUS, în Guvernul Cîțu. 

Irina Alexe revine în Guvern la propunerea USR PLUS, care a readus-o la conducerea Ministerului de Interne. Mai exact, USR PLUS a propus-o pe Irina Alexe ca secretar de stat, funcție pe care a mai deținut-o în anul 2016, în Guvernul Cioloș. 

În anul 2016, Irina Alexe era în mijlocul unui adevărat scandal, atunci când s-a aflat că s-a pensionat la vârsta de doar 42 de ani și că încasa, la acea vreme, o pensie de 13.000 de lei. 

Ei bine, numirea ei a fost subiect amplu de dezbatere în emisiunea lui Victor Ciutacu, care nu a trecut cu vederea pensia uriașă pe care o încasa Irina Alexe în anul 2016, luând în calcul faptul că între timp, pensiile speciale au tot crescut. 

În plus, analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o remarcă ironică, în direct.

"Dânsa e bine, înseamnă că are niște merite deosebite. Eu cred că doamna Irina Alexe e o achiziție, degeaba, nu mai fiți răutăcioși! E o achiziție pentru țară, nu pentru altceva. De astfel de oameni avem nevoie să știți! Oameni care dau loc de parcare la oameni și care au ei pensii speciale și salarii de secretar de stat, să le dea Dumnezeu sănătate! Și ieșirea din câmpul muncii la 42 de ani, ești bine, bine! Asta ne dorim toți, dar nu putem ajunge toți odată la performanța asta, așa că a ajuns numai doamna", a spus ironic Bogdan Chirieac, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel